Monday, September 12, 2016

ŠTA JE KANGOO JUMPS



Kangoo Jumps mogu da vežbaju sve osobe od 6 do 65 godina. Nema bojazni od povreda. Preporučuje se i sportistima, kao izuzetno jak kondicioni program. Preporučuje se svima koji žele da smršaju, oslobode se celulita ili zategnu i ojačaju svoje telo.

Osmismišljen od strane kanadskog dr Gregory Lekhtam koji je imao za cilj da se ljudi sa postraumatskim oštećenjima mogu i dalje baviti nekim vidom sporta i rekreacije. Kangoo jumps je postao poznat kada je Kim Kardashian počela da trenira ovaj sport.

Kangoo Jumps je intezivan, visoko motivacioni trening, posebno kreiran da izazove celo telo, jača mišićnu izdržljivost i poboljšava čitav kardiovaskularni-respiratorni sistem.


Fokus svakog pokreta je izgradnja stabilnog core sistema, koji će tokom čitavog treninga izazivati balans i time jačati core svakog vežbača uključujući i onog u najboljoj formi.
Osnovni pokreti su kreirani tako da ih je lako pratiti. Kako napredujete, moguće podizati intezitet i kompleksnost svakog pokreta, tako da tokom svakog treninga možete napredovati.
Kangoo Jumps je trening koji je prilagodljiv svakom nivou, odličan je za atlete ali isto tako i za početnike.
Oprema za Kangoo Jumps trening predstavljaju cipele sa elastičnom oprugom koje će da izazivaju vaš balans, izdržljivost a ujedno i da čuvaju zglobove tokom pliometričkih eksplozivnih pokreta.
Ovim programom vežbanja se sagori 80% više kalorija nego sa bilo kojom drugom rekreacijom. Kangoo jumps aktivira celo telo i ukljanja celulit, štiti zglobove, utiče na limfni sistem, podiže zadnjicu, podiže raspoloženje, smanjuje depresiju i samim tim vas čini srećnim.

KANGOO JUMPS aerobik trening omogućava Vam:
- brzo skidanje viška kilograma
- zatezanje Vašeg tela
- oblikovanje Vašeg tela
- skidanje celulita
- povećanje izdržljivosti Vaših mišića
- povećanje limfne drenaže
- poboljšanje koordinacije
- smanjenje stresa
- pojačano ljučenje endorfina (hormona sreće)
- zaštitu za Vaše zglobove

Kangoo Jumps predstavlja intezivan, visoko motivacioni trening, koji pokreće čitavo telo, povećava izdržljivost mišića i pozitivno utiče na kardiovaskularni i respiratorni sistem. Program se može prilagoditi svakom nivou, odličan je za vrhunske sportiste ali i za apsolutne početnike, rekreativce.

Ovim načinom vežbanja, možete sagoreti i do 80% kalorija više nego bilo kojim drugim vidom rekreacije. Još neke od prednosti ovog programa su: uklanja celulit, štiti zglobove, utiče na limfni sistem, podiže raspoloženje i zadnjicu, a smanjuje depresiju.

Šta tačno predstavlja fitnes program Kangoo Jumps?

– Ovaj revolucionarni fitnes program predstavlja kombinaciju aerobika, plesa i kondicione pripreme. Program je jako efektan i rezultati se primećuju odmah. Zbog specijalne anatomske obuće, program se koristi i u medicinske svrhe, nakon povreda, kod prevencije i smanjivanja deformiteta. Pored toga, tokom ovog vežbanja podstiče se i lučenje hormona sreće. Izuzetno je jak kondicioni program. Jača apsolutno celo telo.




No comments:

Post a Comment