Tuesday, October 25, 2016

NIKADA NE PRESKAČITE TRENING NOGU


Već decenijama se događa neverovatan fenomen da vežbači jednostavno izbegavaju trening nogu, što je nama, koliko god se trudili da to shvatimo, neverovatno. Osoba bira da zanemari 50% svog tela, da bi, uglavnom, imala više dana za treninge svojih bicepsa i tricepsa. Ali rećićemo vam istinu, to je laž! Trening nogu je težak, pitajte bilo koga koja grupa mišića je fizički najzahtevnija. Ozbiljan trening nogu je teško odraditi, zato kada sledeći put uđete u teretanu možete videti ko je ozbiljan igrač a ko pozer u uzanoj majici.

Veća snaga i brži razvoj ostalih mišićnih particija.

Jednostavno je, ukoliko odradite vašu particiju koja zaostaje, dan nakon treninga nogu, ona će brže napredovati, zato što težak trening nogu stimuliše najveći hormonski odgovor tela.
Veća potrošnja kalorija.

Noge predstavljaju največu mišićnu grupu na telu, što znači da su i najveći energetski potrošač. Znači da ukoliko želite da potrošite višak kalorija, ili izgubite suvišne kilograme, nema boljeg načina od treninga nogu.
Važno je da su grugi i ruke nabildovane to devojke vole!

Odavno nismo čuli ovako pogrešnu izjavu. Ako ste i vi to nekada izjavili, vreme je za buđenje! Prema istraživanju Kalifornijskog instituta za sport čak 81,4% ispitanica je izjavilo da je najbitniji deo kod muškaraca snažne noge i zadnjica. Zato dragi muškarci, ukoliko već provodite toliko vremena u teretani, odvojte malo vremena za svoje noge, ako ne zbog vaše forme onda zbog lepšeg pola.



Prestnite da radite nešto samo zato što je tako lakše! Trening tela nije lak posao i treba ga raditi temeljno, nebito da li ste početnik ili iskusan vežbač, vaše telo je vaš hram, nemojte dozvoliti da zbog vaše lenjosti upadnete u problem sa disproporcijom. Ako se već trudite i ulažete vreme u svom fitnes centru radite to pravilno, rezultati će biti znatno bolji i vaš izgled će se neverovatno poraviti.



http://www.fitneszona.rs

No comments:

Post a Comment